Product toegevoegd aan winkelmand!

Over ons

Sobeltop is al 70 jaar het toonaangevende bedrijf wat bandenmaterialen betreft. De leverancier waar kwaliteit en service primeert.

Over Sobeltop

Sobeltop is al 70 jaar het toonaangevende bedrijf wat bandenmaterialen betreft. De leverancier waar kwaliteit en service primeert. Dit doen we in samenwerking met grote namen als Hofmann, HUF, Wonder, Schrader, Alligator, Tech en nog vele andere die u verder op deze site kan ontdekken. Met deze fabrikanten bieden wij state of the art technologieën en innovaties aan waardoor u en uw zaak up-to-date blijven.

Samen met jullie als klant hebben we in al die jaren een reputatie en ervaring kunnen uitbouwen tot wat het nu is. We hebben een gedreven en gemotiveerd team, zowel extern als intern. Dit team staat steeds ter uwer beschikking om u deskundige raad te geven en een oplossing te bieden voor al uw vragen en problemen.

Via deze site kan u ons uitgebreid gamma aan producten ontdekken om heel uw bandencentrale uit te rusten. Wij bieden ook al de catalogen digitaal aan, zodat u de informatie steeds voor handen heeft.

Aarzel niet om uw commerciële verantwoordelijke te contacteren.

Welkom bij Sobeltop, uw partner in bandenbenodigdheden!